ˆ

Statystyki

Drukuj informację Statystyki serwisu

Statystyki serwisu

Menu górne

Nazwa pozycji menu Liczba odwiedzin
Strona główna 0

Menu przedmiotowe

Nazwa pozycji menu Liczba odwiedzin
Ochrona danych osobowych 817
Ogólna klauzula informacyjna 10
Dane Administratora Danych Osobowych i Inspektora Ochrony Danych Osobowych 12
Wzór zgody zgody na przetwarzanie danych osobowych/danych osobowych dziecka 10
Wzór wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych/danych osobowych dziecka 8
Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 (RODO) 0
Ustawa o ochronie danych osobowych 0
Klauzula informacyjna - sesje Rady Powiatu 0
Informacje 0
Strategia Rozwoju Społeczno-Gospodarczego Powiatu Strzelecko-Drezdeneckiego do roku 2015 20751
Rejestry i ewidencje 5863
Zasady dostępu do informacji publicznej 3896
Rejestr zgłoszeń budowy - art. 30a 5358
Druki - budownictwo 14968
Druki - geodezja 9406
Druki - pożytek publiczny 4811
Druki - referat dróg 2773
Tablica ogłoszeń 243714
Ochrona środowiska 3190
Informacja o środowisku 7557
Programy, Plany 3209
Pozostałe dokumenty 2399
Geoportal 27
Zamówienia publiczne 183652
Plan zamówień 2565
Aktualne 149811
W toku 102106
Wyniki 117514
Archiwalne 117968
Wyniki innych postępowań 102340
Zamówienia publiczne do 30 000 Euro 31986
Pożytek publiczny 11649
Ewidencja stowarzyszeń zwykłych 2140
Oświadczenia majątkowe 526205
Druki oświadczeń majątkowych 19
Starostwo Powiatowe 0
Dane ogólne 27270
Organizacja Urzędu 8765
Przyjęcie interesantów w sprawach skarg i wniosków 5879
Akty prawne 739080
Budżet Powiatu 10
2014 1103
Uchwały 3397
Uchwały RIO 7358
2015 1101
Uchwały 6035
Uchwały RIO 7627
2016 888
Uchwały 10853
Uchwały RIO 4498
2017 713
Uchwały 37160
Uchwały RIO 11203
2018 374
Uchwały 9957
Uchwały RIO 483
2019 13
Uchwały 34
Uchwały RIO 36
Biuro Rady Powiatu 1
Transmisja 10
klauzula informacyjna 0
sesja na żywo 0
archiwum 0
VI kadencja 388
Terminy sesji 38023
V kadencja 1213
VI kadencja 1189
Protokoły 0
z obrad Rady Powiatu 34834
z posiedzeń Zarządu Powiatu 92835
Plany pracy 933
2017 2303
Sprawozdania z działalności 0
2016 2259
Składy komisji Rady Powiatu 55
Nieodpłatna Pomoc Prawna 325
Punkt Nieodpłatnej Pomocy Prawnej 3043
Komu przysługuje nieodpłatna pomoc prawna? 1403
Co obejmuje pomoc prawna? 1357
Czego nie obejmuje nieodpłatna pomoc prawna? 1214
Co należy zrobić, żeby uzyskać nieodpłatną pomoc prawną? 1294
Informacja 3262
Kontrole 23711
Przetargi 51105
Ogłoszenia o pracy 50211
Aktualne 16176
W toku 26973
Wyniki 97019
Kwestionariusz osobowy 3441
Oświadczenie 0
Klauzula informacyjna 0
Organy Powiatu 9
Zarząd Powiatu 15575
Rada Powiatu 6960
Powiatowe Centrum Zdrowia Sp. z o.o. Szpital Powiatowy w Drezdenku 12350
Jednostki Organizacyjne 0
Szkoły Ponadgimnazjalne 15958
Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie 5168
Dom Pomocy Społecznej 4172
Poradnia Psychologiczno-Pedagogiczna w Strzelcach Kraj. 5693
Poradnia Psychologiczno - Pedagogiczna w Drezdenku 4149
Powiatowy Urząd Pracy 4496
Powiatowy Zespół Ekonomiczno - Administracyjny 6242
Prawo lokalne 0
Statut 9955
Regulaminy 4554
Lobbing 3943
Rejestr / Wykaz Petycji 3621
Wybory samorządowe 19865
2014 695
2018 2043

Menu techniczne

Nazwa pozycji menu Liczba odwiedzin
Rejestr zmian 474504
Redakcja biuletynu 4677
Mapa serwisu 4287
Statystyki 3959
Kanały RSS 3510
Kontakt 35391
Archiwum BIP 0
« powrót do poprzedniej strony
ˆ

Nagłówek strony

  • BIP
  • Godło RP
herb

Biuletyn Informacji Publicznej

Powiat Strzelecko-Drezdenecki
ˆ

Ustawienia dostępności

Zmiana wielkości treści w serwisie
Zmiana kontrastu serwisu