ˆ

Statystyki

Drukuj informację Statystyki serwisu

Statystyki serwisu

Menu górne

Nazwa pozycji menu Liczba odwiedzin
Strona główna 0

Menu przedmiotowe

Nazwa pozycji menu Liczba odwiedzin
Ochrona danych osobowych 1051
Ogólna klauzula informacyjna 10
Dane Administratora Danych Osobowych i Inspektora Ochrony Danych Osobowych 16
Wzór zgody zgody na przetwarzanie danych osobowych/danych osobowych dziecka 15
Wzór wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych/danych osobowych dziecka 13
Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 (RODO) 0
Ustawa o ochronie danych osobowych 0
Klauzula informacyjna - sesje Rady Powiatu 0
Informacje 0
Strategia Rozwoju Społeczno-Gospodarczego Powiatu Strzelecko-Drezdeneckiego do roku 2015 21489
Rejestry i ewidencje 6147
Zasady dostępu do informacji publicznej 4048
Rejestr zgłoszeń budowy - art. 30a 5748
Druki - budownictwo 15576
Druki - geodezja 9839
Druki - pożytek publiczny 5031
Druki - referat dróg 2982
Tablica ogłoszeń 260965
Ochrona środowiska 3210
Informacja o środowisku 7938
Programy, Plany 3493
Pozostałe dokumenty 2678
Geoportal 27
Zamówienia publiczne 191927
Plan zamówień 2827
Aktualne 159885
W toku 109550
Wyniki 125286
Archiwalne 126080
Wyniki innych postępowań 109895
Zamówienia publiczne do 30 000 Euro 36469
Pożytek publiczny 13380
Ewidencja stowarzyszeń zwykłych 2304
Oświadczenia majątkowe 568984
Druki oświadczeń majątkowych 176
Starostwo Powiatowe 0
Dane ogólne 28126
Organizacja Urzędu 9112
Przyjęcie interesantów w sprawach skarg i wniosków 6068
Akty prawne 809048
Budżet Powiatu 10
2014 1155
Uchwały 3585
Uchwały RIO 7804
2015 1150
Uchwały 6284
Uchwały RIO 8155
2016 949
Uchwały 11540
Uchwały RIO 4859
2017 774
Uchwały 41933
Uchwały RIO 12396
2018 426
Uchwały 13895
Uchwały RIO 1063
2019 82
Uchwały 504
Uchwały RIO 286
Biuro Rady Powiatu 1
Transmisja 12
klauzula informacyjna 0
sesja na żywo / archiwum 0
Terminy sesji 39033
V kadencja 3451
VI kadencja 2632
Protokoły 0
z obrad Rady Powiatu 39402
z posiedzeń Zarządu Powiatu 104960
Plany pracy 1025
Sprawozdania z działalności 0
2016 2521
Składy komisji Rady Powiatu 244
Interpelacje 0
2018 178
2019 431
Nieodpłatna Pomoc Prawna 336
Punkt Nieodpłatnej Pomocy Prawnej 3221
Kontrole 24658
Przetargi 52409
Ogłoszenia o pracy 53053
Aktualne 17193
W toku 29375
Wyniki 104815
Kwestionariusz osobowy 3492
Oświadczenie 0
Klauzula informacyjna 0
Organy Powiatu 9
Zarząd Powiatu 16097
Rada Powiatu 7200
Powiatowe Centrum Zdrowia Sp. z o.o. Szpital Powiatowy w Drezdenku 12686
Jednostki Organizacyjne 66
Prawo lokalne 0
Statut 10296
Regulaminy 4766
Lobbing 4199
Rejestr / Wykaz Petycji 3883
Wybory samorządowe 20055
2014 1169
2018 2910

Menu techniczne

Nazwa pozycji menu Liczba odwiedzin
Rejestr zmian 496229
Redakcja biuletynu 4832
Mapa serwisu 4491
Statystyki 4131
Kanały RSS 3638
Kontakt 37356
Archiwum BIP 0
« powrót do poprzedniej strony
ˆ

Nagłówek strony

  • BIP
  • Godło RP
herb

Biuletyn Informacji Publicznej

Powiat Strzelecko-Drezdenecki
ˆ

Ustawienia dostępności

Zmiana wielkości treści w serwisie
Zmiana kontrastu serwisu